Eigen Sets Pokemon Kaarten – Nieuwe Voorraad

Eigen Sets Pokemon Kaarten - Nieuwe Voorraad

Eigen Sets Pokemon Kaarten 

Door de grote vraag hebben wij nieuwe sets gemaakt, die nu te bestellen zijn! Vorig jaar zijn wij al begonnen met het maken van eigen sets en ook met de afgelopen Aalten Dagen op de braderie boden wij deze sets weer aan. Vanwege de grote vraag hebben wij de tijd genomen om toch weer wat sets te maken die nu te koop zijn! Elke set bevat in ieder geval één holo kaart uit verschillende sets, zoals Furious Fists, Plasma Freeze, Shining Legends, Burning Shadows en nog veel meer.

De sets worden vanaf nu steeds bijgemaakt, waardoor het aanbod ook steeds wijzigt.

De zelfgemaakte sets bevatten geen dubbele kaarten, tenzij per ongeluk eentje over het hoofd wordt gezien. Ook kan er naast de holo kaart een reverse holo kaart aanwezig zijn in de set, of een tweede holo kaart!

Ben je op zoek naar een leuke set kaarten? Wil je sowieso een holo kaart hebben? Bestel dan nu één of meerdere sets!

Royal Cards - De Pokemon kaarten winkel