Pokemon Sword and Shield Champion’s Path binnenkort te koop

Pokemon Sword and Shield Champion's Path binnenkort te koop

Pokemon Sword and Shield Champion’s Path binnenkort te koop! Velen zitten er al op te wachten en de speculaties worden volop gevoed: zal de geweldige Charizard VMAX in deze set komen of niet? En hoe zit het met Charizard promo die waarschijnlijk onderdeel zal zijn van de Elite Trainer Box?

Wij zijn in ieder geval erg nieuwsgierig naar deze set en wachten vol verwachting! Zal deze set net zo hard lopen als Hidden Fates? Tijd zal het zeggen! Op 25 september 2020 komen de eerste producten uit.

Wanneer de set uitkomt, aarzel niet om deze Pokemon kaarten bij ons te bestellen, zolang de voorraad loopt. Vanwege de grote vraag nemen wij op dit moment verder geen pre-orders meer aan en staat het product dan ook nog niet online.

Royal Cards - De Pokemon kaarten winkel