Problemen track en trace en vertraging PostNL

Problemen track en trace en vertraging PostNL

Wij wilden even een update geven over de levering van de producten. Sinds maandag 2 november werken wij met een nieuw track en trace systeem. Om te kijken of het goed werkt, is even navraag gedaan bij een klant en helaas bleek het systeem nog niet automatisch e-mails te verzenden.

Wij hebben het probleem direct onderzocht en als het goed is, is het systeem nu alsnog goed werkzaam (voor nieuw te verzenden bestellingen). Zo niet, dan horen wij het natuurlijk graag en wij kunnen dan ook handmatig even de track en trace opsturen.

Verder viel het ons op dat PostNL momenteel bij pakketpost erg veel vertraging heeft. Helaas hebben wij hier geen enkele invloed op. Wij zullen bestellingen van voor 15:00 dezelfde dag verzenden (uitgezonderd het weekend), maar kunnen helaas niet garanderen dat PostNL ze ook de volgende dag afleveren.

Excuus uiteraard voor eventueel ongemak! 🙂

Royal Cards - De Pokemon kaarten winkel