Darkness Ablaze Booster Boxen bijbesteld, Vivid Voltage volgt

Pokemon Sword & Shield Darkness Ablaze Booster Box

Ter informatie, wij verwachten nog in november een nieuwe lichting Darkness Ablaze booster boxen. Onze vorige voorraad was vrij snel uitverkocht en we hopen op deze manier alsnog jullie een kans te geven om de box te halen.

Wanneer we weten wanneer we ze binnen krijgen, zullen we dit natuurlijk jullie laten weten.

Wat betreft Vivid Voltage, alle boosterboxen en elite trainer boxen (etb) zijn momenteel bij onze vaste leveranciers uitverkocht. Ongetwijfeld komt er nog meer voorraad, maar we hebben nog geen zicht op wanneer dit zal zijn. Met name de booster boxen en elite trainer boxen zullen bijbesteld worden. Op dit moment zijn er nog wel genoeg andere Vivid Voltage producten op voorraad, zoals de blisters, losse booster packs, checklane blisters en sleeved boosters (koopt men die überhaupt?)

Ook hier geldt: wanneer we meer weten, laten we het weten! 😉

Royal Cards - De Pokemon kaarten winkel