Nieuwe voorraad Dream League Booster Box, Double Blaze en Tag Bolt toegevoegd

Nieuwe voorraad Dream League Booster Box

Vanwege de populariteit van de Dream League booster box, de prachtige set met kaarten als Solgaleo & Lunala met Lillie en Reshiram & Zekrom met N, hebben wij deze opnieuw aan ons aanbod toegevoegd. Ook bevat de set prachtige full art kaarten van Pokemon met hun trainers, die later in de Engelse set Cosmic Eclipse zijn uitgekomen.

Het product is hier te bestellen en leverbaar vanaf ongeveer 19 november 2020.

Ook hebben wij de populaire sets Double Blaze (later in het Engels als Unbroken Bonds uitgekomen) en Tag Bolt (Team Up) toegevoegd. Deze sets staan bekend om respectievelijk Reshiram & Charizard en Pikachu & Zekrom.

Bestel Double Blaze hier

Bestel Tag Bolt hier

Royal Cards - De Pokemon kaarten winkel