Shiny Star V: Alle shiny V en VMAX Pokémon kaarten én Full Art Trainer kaarten

Shiny Star V: Alle shiny V en VMAX Pokémon kaarten én Full Art Trainer kaarten

Het is eindelijk zo ver: alle Shiny Star V Pokémon kaarten én Full Art Trainer kaarten zijn bekend! Ze zijn weer prachtig en de set is een waardige opvolger van Hidden Fates. Ook de goud-zwarte kaarten van Zacian, Zamazenta en Eternatus zien er verschrikkelijk mooi uit.

De set komt over twee dagen uit in Japan en zal vanaf dat moment door verschillende leveranciers naar ons verzonden worden. Wij hopen de eerste orders dan zo spoedig mogelijk naar jullie te sturen, maar ga even uit van eind november, met wat pech begin december (mede gelet op de corona-vertragingen).

De Shiny Star V booster packs zijn te krijgen in een booster box, de Crobat V-box, de Kanazawa Anniversary box en de Nessa-box. Pre-orders hiervan staan al enige tijd online.