Pokemon Kaarten: verwachte leverdatum Shiny Star V

Vandaag is het zo ver: eindelijk is het de release dag van de nu al immens populaire Shiny Star V set. Laat de jacht op de goud-zwarte kaarten van Zacian, Zamazenta en Eternatus beginnen 😉 Of ga je toch weer voor de prachtige shiny Charizard V en VMAX? Of hoop je een Skyla Full Art te bemachtigen, om aan ons te verkopen? 😉

Wat je reden ook is geweest om de set te bestellen, wij hebben goed nieuws. De eerste boxen zijn al onderweg en levering staat gepland voor dinsdag. Alle gemaakte pre-orders tot en met grofweg 13 november 2020 kunnen hiermee vervuld worden en wij mikken op het versturen van deze pre-orders op dinsdag, zodat met wat geluk je woensdag al de boxen kan openmaken.

Het kan zijn dat de mensen die zeer recentelijk een pre-order hebben geplaatst of vanaf nu gaan bestellen iets langer moeten wachten. Niet veel langer, want wij hebben al bericht dat ook andere bestellingen van ons al voorbereid worden in de distributiecentra en ze kunnen elk moment naar ons verzonden worden.

De Shiny Star V is nog gewoon te bestellen bij ons en wij verwachten na ontvangst van de tweede voorraad ook weer veel orders te kunnen vervullen 🙂

Royal Cards - De Pokemon kaarten winkel