Pokemon Kaarten Vivid Voltage Booster Boxen verzonden – Shiny V nog niet gearriveerd

Pokemon Sword and Shield Vivid Voltage Booster

Vandaag aan het einde van de middag kregen wij eindelijk de Vivid Voltage booster boxen binnen en het is ons gelukkig gelukt, met bloed zweet en tranen die niet op jullie pakketjes zijn terechtgekomen, om alle orders op tijd te versturen! Lees: voordat het busje van PostNL wegreed.

Wanneer ze arriveren hangt nu natuurlijk af van de postbode 😉 Als het goed is, zijn alle track en traces hiervoor ook verstuurd. Die horen namelijk automatisch verstuurd te worden bij het eerste scanmoment van PostNL, al is er soms wel enige vertraging bij.

De Vivid Voltage is momenteel qua boosterboxen uitverkocht, maar een nieuwe grote order is enige tijd geleden al gedaan. De leverancier verwacht deze in december te kunnen leveren. Lekker vaag hè, dat kan zijn volgende week, maar ook volgende maand. Ugh. Zodra wij meer weten, zetten we het weer hier online.

Het goede nieuws komt helaas ook met wat slecht nieuws: de shiny V boxen zijn ook vandaag niet geleverd, ondanks dat ze al voor gisteren gepland waren. Ook wij hebben helaas te kampen met de vertragingen bij de postbedrijven. Wij durven ook geen nieuwe datum te geven, want wellicht roepen we dan zelf een vloek op ons af. Laten we dat maar niet doen! Wees niet gevreesd: alles is onderweg en alle orders zullen vervuld worden. Onze (aanstaande) voorraad is ruim voldoende, het echt een kwestie van het ontvangen van de booster boxen. Het streven dat wij hebben aangeven bij het product, namelijk eind november – begin december, zal zeker gehaald worden.