Waar blijft Shiny Star V? Bekijk onze track en traces van de leveranciers.

Het begint inmiddels trieste vormen aan te nemen, maar de zendingen vanuit Japan blijven maar steken bij ofwel de douane in Nederland ofwel FedEx in Japan. Om jullie even inzicht te geven in de vertraging, hebben wij hieronder een actuele foto van de track en traces van twee van onze pakketten. Momenteel gaat het bij veel van onze importproducten zo, helaas.

We hopen nog steeds de genoemde levertijd van eind november, begin december te halen. Begin december dus 😉 Het gaat om in totaal zo’n 100 boxen die dus stil liggen bij de douane dan wel FedEx Japan, waarmee alle geplaatste orders vervuld kunnen worden. Wat overblijft, zal meteen erna online worden geplaatst.

Wij hebben vandaag wel enkele Shiny Star V binnengekregen en deze zijn meteen verzonden. Ook de Kanazawa-boxen zijn vandaag verzonden! 🙂