Shiny Star V: Nieuwe voorraad zojuist ontvangen, morgen verstuurd

Wij hebben zonet 50 nieuwe boosterboxen ontvangen van de Shiny Star V set. Deze worden morgen verzonden! 🙂 Heb je grofweg besteld in de periode van 18 november tot en met 24 november? Dan zal jouw order hieronder vallen. Let op: dit is slechts een schatting.

Later besteld of val je er toch nog net niet onder? Vrees niet. Het pakketje van FedEx beweegt en is inmiddels in de Verenigde Arabische Emiraten gearriveerd. Het neemt kennelijk de toeristische route, van Japan via China en de VAE naar Europa 😉 Wij verwachten dit pakketje morgen of vrijdag te ontvangen. Hiermee kunnen alle overige orders ruim vervuld worden, dus het wachten is bijna voorbij! Mocht het pakketje vrijdag laat pas komen, dan gaan wij zaterdag voor jullie aan de gang.

De overige voorraad zal daarna online geplaatst worden.