Update over de Nessa/Rurina Shiny Star V set, Triple Starter V set

Update over de Nessa/Rurina Shiny Star V set

Het is wat stil geweest rond deze prachtige set van Nessa, maar het pakketje is nu eindelijk in Nederland gearriveerd. Het is nu wachten totdat de douane/PostNL (die namens de douane het afhandeld) het pakketje vrij geeft. Hopelijk gaat dit snel, maar bij de Shiny Star V boxen was dit een werkelijk drama.

Een andere leverancier is de verzending ook aan het gereedmaken. Ik heb hen verzocht om het pakket via DHL te verzenden, omdat die momenteel van de drie (FedEx, DHL, JapanPost/PostNL) doorgaans bij verre het snelst zijn.

Wat betreft de Triple Starter V set, deze zijn momenteel aan ons verzonden en hiermee kunnen ook alle pre-orders vervuld worden. Het pakketje is Europa al binnen, dus met wat geluk kunnen ze al deze week aan jullie verzonden worden.

We gaan het zien en houden jullie op de hoogte!