Sluiting PostNL punt en mogelijke vertragingen bij bestellingen

Problemen track en trace en vertraging PostNL

Helaas is vandaag bekend geworden dat het enige PostNL punt in Aalten de deuren gaat sluiten gedurende de lockdown periode. Aangezien ons systeem is ingesteld op verzending via PostNL, althans voor de Nederlandse zendingen, zal dit gevolgen hebben voor de verzendingen.

Wij zullen voor toekomstige verzendingen gedurende de lockdown DHL gebruiken, maar het nadeel hiervan is dat pakketjes vóór 16:00 uur ingeleverd moeten worden. Dit is een tijdstip die niet door ons altijd gehaald kan worden, mede vanwege werkzaamheden voor onze andere bedrijven. Pakketjes die na 16:00 uur worden ingeleverd, worden pas een dag later verwerkt door DHL.

Houdt dan ook rekening met een langere verwerkingstijd van jouw bestelling. De webshop blijft voor het overige gewoon open gedurende deze periode.