Veel nieuwe Engelse en Japanse producten toegevoegd

We hebben weer een uitgebreid assortiment ontvangen van onze leveranciers uit Japan en Europa 🙂 Het is te veel om op te noemen, maar wat betreft de Engelse producten zijn de voorraden van de Champion’s Path November Pin Collections aangevuld, de Champion’s Path Dubwool V Box is weer uit voorraad leverbaar, de Alakazam V is nieuw en nu te koop, de al wat oudere Fall Tins met Pikachu/Eevee/Eternatus zijn toegevoegd en ook uit voorraad leverbaar en tot slot zijn de checklane blisters voorraden aangevuld én zijn de sleeved boosters van Darkness Ablaze, Rebel Clash en Sword and Shield Base set toegevoegd.

Wat betreft de Japanse artikelen gaat het om een veelvoud aan booster boxen van zowel de Sun and Moon en Sword and Shield periode. Bekijk ze nu hier!