Elite Trainer Box Plus en Ultra Premium Box opnieuw vertraagd

Nieuwe details bekend over de Elite Trainer Box Plus en Ultra Premium Collection

Ontzettend vervelend dat het is, hebben wij zojuist van onze leverancier de bevestiging gekregen dat de Sword and Shield Elite Trainer Box Plus (Zamazenta en Zacian) alsmede de Sword and Shield Ultra Premium Box vertraagd zijn naar in ieder geval februari 2021. Een exacte datum is helaas niet bekend.

Deze boxen zijn in de pre-orders al uitverkocht. De verzending hiervan laat dus helaas nog even op zich wachten, nadat ze eigenlijk in november al uit hadden moeten komen. Kennelijk heeft The Pokemon Company International nog steeds te maken met capaciteitsproblemen.

Wij gaan nu even alle orders nakijken; heb je een van genoemde boxen besteld samen met iets dat wél inmiddels op voorraad is? Dan sturen wij de rest al wel vast op, zodat je niet al te lang hoeft te wachten op de spullen die gelukkig wel gewoon op voorraad zijn.

Vanwege de drukte met het uitzoeken van deze orders kan dit wel een dag of twee/drie in beslag nemen.

Vanzelfsprekend staat het je ook vrij om de order te annuleren, als je niet langer wilt wachten (wat begrijpelijk is). Stuur dan even een mailtje naar ons.