Single Strike Master en Rapid Strike Master komt eraan; met prachtige illustraties!

Single Strike Master en Rapid Strike Master komt eraan; met prachtige illustraties!

De release van de Japanse Single Strike Master en Rapid Strike Master is nabij! Aanstaande vrijdag is de release in Japan en inmiddels is een groot deel van de set bekendgemaakt. De setlist is hier te bekijken.

De Single Strike Master en Rapid Strike Master komen in maart 2021 uit als de Engelse set Battle Styles. Dat duurt dus nog wel even! De sets introduceren een nieuwe game mechanic, namelijk ‘single strike’ en ‘rapid strike’ Pokémon en trainerkaarten. Deze kaarten zijn op elkaar afgestemd, wat leuke combinaties op zou moeten leveren.

Bestel de Rapid Strike Master hier en de Single Strike Master hier. De korting loopt zolang de pre-orders lopen.

Bekijk hieronder een selectie van de prachtige kaarten die je kunt trekken in deze prachtige Japanse sets. Onze favorieten tot nu toe: Tyranitar, Phoebe, Korrina en Empoleon!