Rapid Strike en Single Strike Booster Boxen en Premium Trainer Boxen vanuit Japan onderweg

Rapid Strike en Single Strike Booster Boxen en Premium Trainer Boxen vanuit Japan onderweg

Goed nieuws! De eerste lichting van onze bestelde Rapid Strike en Single Strike booster boxen en Premium Trainer Boxen zijn vandaag vanuit Japan naar ons verzonden! Dit zijn de booster boxen en Premium Trainer Boxen (vergelijkbaar met onze Elite Trainer Boxen) van de meest recente Pokémon kaarten set, die vandaag 22 januari 2021 is uitgekomen in Japan.

Deze sets zullen onderdeel worden van de Engelse Battle Styles set, die uitkomt op 19 maart 2021. Kan je net als niet zolang wachten op de prachtige kaarten in deze zet? Haal dan nu de Japanse sets in huis! Wij verwachten eind volgende week de producten naar jullie te kunnen versturen (omstreeks 29 januari 2021).

De producten:

Rapid Strike Booster Box
Single Strike Booster Box
Rapid Strike Premium Trainer Box
Single Strike Premium Trainer Box

De Premium Trainer Boxen zijn helaas stevig geprijsd, maar de inkoopprijzen van deze sets liggen vrij hoog. Desalniettemin willen wij deze prachtige boxen aanbieden.

Benieuwd welke secret rare kaarten er in deze sets zitten? Bekijk de afbeeldingen hieronder!

Rapid Strike Master:

Single Strike Master:

Royal Cards - De Pokemon kaarten winkel