Dream League: onze pulls van onze favoriete set

Dream League: onze pulls van onze favoriete set

Eerder deze week kregen we weer een grote voorraad binnen van allerlei Japanse booster boxen, waaronder ook onze favoriete set: Dream League! De Tag Team kaarten zijn wat ons betreft prachtig (even los van de discussie of de kaarten in het spel gebalanceerd zijn) en om het nog beter te maken werd in deze set de trainer van de Pokémon ook nog eens afgebeeld! Pikachu en Red, Piplup en Dawn, Zekrom & Reshiram en N en Solgaleo & Lunala met Lillie, om maar wat voorbeelden te noemen.. Prachtig, werkelijk prachtig!

Deze set is later in het Engels uitgekomen als Cosmic Eclipse en om eerlijk te zijn: dit was net in de periode dat wij door drukte de webshop en hobby op een laag pitje hadden staan.

De Japanse boxen zijn gelukkig nog steeds goed verkrijgbaar en we hebben dan natuurlijk er weer eentje opengetrokken, met hieronder de geweldige pulls! Dit alles uit één booster box.. En daarom houden we van Japanse kaarten en sets 😉