Vertraging bij levering Hidden Fates producten

Pokemon Hidden Fates Elite Trainer Box

Helaas moeten wij even kenbaar maken dat wij afgelopen vrijdag de Hidden Fates producten niet van de transporteur hebben mogen ontvangen. We stonden met vijf personen klaar om alles dit weekend in te pakken, maar dat plan is dus helaas niet doorgegaan. Aangezien GLS Freight ook niet op zaterdag levert, is het ook toen niet gekomen.

Het ziet er naar uit dat alles nu morgen (maandag 8 februari) tegen het eind van de middag wordt geleverd, waardoor de eerste zendingen pas dinsdag verstuurd kunnen worden. Het is nog maar de vraag of PostNL de volledige capaciteit aankan, dus de kans is aanwezig dat sommige pakketten pas woensdag met PostNL meegaan. We overwegen dan ook om sommige pakketten met DHL te versturen, mocht dit een probleem zijn.

We vinden dit erg jammer, ook omdat we alles zo goed gepland hadden. Helaas heeft GLS roet in het eten gegooid en moeten we allemaal nog even iets langer wachten 😉 Excuus!

Royal Cards - De Pokemon kaarten winkel