Pokemon Sword & Shield Ultra Premium Collection nieuwe allocaties

Nieuwe details bekend over de Elite Trainer Box Plus en Ultra Premium Collection

Goed en slecht nieuws: wij hebben bericht gekregen van onze leverancier over de Sword and Shield Ultra Premium Collection. Dit lijkt erop te duiden dat het product na lang wachten er eindelijk aan komt!

Het slechte nieuws: ondanks dat in november al allocaties plaatsvonden en wij de definitieve aantallen kregen, heeft de leverancier minder producten gekregen dan eerder zijn toegezegd en zijn de definitieve aantallen toch niet zo definitief. Dit heeft tot gevolg dat ook wij minder producten krijgen. Wij hebben alle bestellingen nagekeken en als het goed is, hebben wij er precies genoeg om iedereen één Ultra Premium Box te sturen. De allocaties zijn grotendeels opgevangen doordat klanten de afgelopen maanden door het wachten (begrijpelijk) de bestelling hebben geannuleerd en de geannuleerde producten niet opnieuw online zijn gezet.

Het past zo perfect qua aantallen dat wij zelf als verzamelaars zonder komen te zitten. Huilen!

Als je getroffen bent door een allocatie nemen wij persoonlijk contact op.

Op dit moment weten wij niet of er ook extra allocaties komen op de Elite Trainer Box Plus producten.

Royal Cards - De Pokemon kaarten winkel