Shining Fates producten vertraagd; Cosmic Eclipse Reprint geannuleerd

Goed nieuws: waarschijnlijk een reprint van Cosmic Eclipse Boosterboxen

Vrijdag Slecht Nieuws Dag. Vandaag zou de release zijn van de Shining Fates mini-tins, maar helaas blijken de problemen rondom de levering van de SF producten voortduren. Wij hebben nog geen concreet nieuws over een nieuwe leverdatum van de minitins, maar wij hebben ook niets gehoor van onze leverancier over een substantiële vertraging.

Ook zou de tweede wave Pikachu V boxen er al moeten zijn, maar ook deze is helaas kennelijk vertraagd. Wij raden jullie aan om de bestellingen vooralsnog wel aan te houden gelet op de populariteit van de producten, maar vanzelfsprekend kan je te allen tijde per e-mailberichtje de bestelling annuleren en betalen wij het bedrag meestal op dezelfde dag terug.

De eerste VMAX boxen staan als het goed is gepland voor het eind van volgende week; hopelijk worden deze niet verder vertraagd. Zoals bekend worden de VMAX boxen in verschillende waves met verschillende data geleverd.

Zodra wij meer weten over Shining Fates, laten we het weten.

Ander slecht nieuws, wat wij nog slechter vinden dan het nieuws hierboven: De Cosmic Eclipse Reprint is geannuleerd. In november kregen wij van onze leverancier te horen dat er een reprint was aangekondigd en hadden we alvast bestellingen geplaatst. Ook vorige week gingen bij andere aanbieders de pre-orders voor leveranciers open en zelfs bij verschillende webshops. Ondanks of juist dankzij de ontzettend grote populariteit van het product heeft onze leverancier te horen gekregen en ons ook netjes direct geïnformeerd dat de set nu alsnog door TPCI is geannuleerd. Dit betekent dat, in afwijking van onze eerdere berichtgeving en de berichten die nu het internet overgaan, er géén Cosmic Eclipse reprint komt. Behalve een grote doses teleurstelling heeft dit voor ons verder geen betekenis: we hadden nog geen pre-orders aangezet voor dit product.

Wellicht dat de set ooit in de toekomst alsnog een nieuwe druk krijgt, bijvoorbeeld wanneer alle Covid-problematiek voorbij is, maar de herdruk die stond voor het tweede kwartaal komt er dus niet.