Pokémon Battle Styles: de volledige lijst van deze aanstaande set

Pokémon Battle Styles: de volledige lijst van deze aanstaande set

Een paar dagen geleden is de volledige lijst van kaarten bekend gemaakt die zullen zitten in de Battle Styles set! Battle Styles komt uit op 19 maart 2021 en vanzelfsprekend gaan wij ook deze set aanbieden. Wij wachten nog even op hoeveel voorraad wij krijgen, voordat de pre-orders online gaan.

De Battle Styles set introduceert een nieuwe game mechanic, namelijk single strike en rapid strike Pokémon- en trainerkaarten. Deze kaarten zijn herkenbaar aan de blauwe of rode vakken rechtsboven op de kaarten. De set is eerder in Japan uitgebracht als de Single Strike Master en de Rapid Strike Master.

Voor de volledige lijst ga naar deze pagina op PokeGuardian.

In de galerij hieronder zijn enkele prachtige kaarten te zien die in deze set zitten.