Ultra Premium Box, Elite Trainer Box Plus en Shining Fates Premium Collection spoedig binnen

Nieuwe details bekend over de Elite Trainer Box Plus en Ultra Premium Collection

Goed nieuws, zeker voor diegenen die al sinds november wachten op de levering van de Ultra Premium Box en Elite Trainer Box Plus sets! Wij hebben zojuist van onze leverancier gehoord dat ze klaar staan om verzonden te worden, waardoor het lange wachten éindelijk beloond wordt! Deze set is gedurende de pre-orders al uitverkocht geraakt.

Ook ontvangen wij gelijktijdig een nieuwe voorraad Shining Fates Premium Collection! Deze set is ook uitverkocht en met deze levering zullen de pre-orders verzonden worden. Wij weten nog niet of het voldoende is voor alle orders of dat nog een voorraad wordt nagezonden in een volgende wave. Wij zullen de bestellingen op basis van besteldata afhandelen.

Royal Cards - De Pokemon kaarten winkel