Hidden Fates Tins, Champion’s Path ETB’s, ETB Plus etc morgen verwacht en morgen en overmorgen verstuurd

Hidden Fates Tins, Champion's Path ETB's, ETB Plus etc morgen verwacht en morgen en overmorgen verstuurd

Vandaag hebben we de track en trace code ontvangen voor de producten die we deze week online hebben geplaatst als pre-order. Het gaat om de Champion’s Path Elite Trainer Boxen, de Elite Trainer Box Plus van Zacian en Zamazenta, de Rebel Clash Elite Trainer Boxes, de Hidden Fates Tins, de Pikachu V Boxes, de Fall Tins en de Battle Styles Displays.

Normaal gesproken zouden we de producten morgen moeten krijgen. Ze worden echter meestal pas aan het eind van de middag bezorgd. We hebben ook veel bestellingen ontvangen waardoor het er op lijkt dat de meeste bestellingen pas overmorgen mee kunnen met PostNL, omdat wij de pakketten tot omstreeks 17:00 uur kunnen inleveren. Na 17:00 uur gaan wij door met inpakken en het verwerken van de bestellingen, zodat uiterlijk vrijdag alle gemaakte orders zijn verzonden.