Allocaties Chilling Reign bekend: booster boxen nog gegarandeerd leverbaar

Wij hebben de definitieve aantallen van onze leverancier ontvangen wat betreft de Chilling Reign set die al weer snel uitkomt. De Elite Trainer Boxen worden helaas nagenoeg niet geleverd, waardoor wij hierop allocaties zullen doorvoeren en de boxen zullen verzenden op besteldatum- en tijd. Kort voor release zal je een mailtje krijgen om de bestelling te betalen, als je één van de gelukkigen bent. Val je buiten de boot, dan wordt je hierover ook geïnformeerd.

Van de booster boxen zijn wel alle gemaakte pre-orders leverbaar en nog enkele boxen zijn nog te reserveren en gegarandeerd leverbaar (tenzij onze aantallen onverwacht toch veranderen, wat zeer onwaarschijnlijk is). Wees er dan ook snel bij als je interesse hebt in deze nieuwe set door naar deze pagina te gaan. Er komen dus geen allocaties op de booster boxen, wat voor de verandering wel eens fijn is! 😉