Evolving Skies booster boxen te reserveren

De Japanse set Eevee Heroes was al ongekend populair bij ons op de website, maar door leveringsproblemen in Japan hebben wij deze helaas nog niet kunnen aanbieden. Het goede nieuws is dat nu zeker is dat deze set onderdeel gaat uitmaken van de Engelse Evolving Skies set die eind augustus uitkomt!

De booster box is alvast te reserveren. Wij krijgen doorgaans in de eerste wave zo’n 1/3 van de bestelde boxen binnen, dus ook dit aantal is online gezet. Dit neemt niet weg dat levering absoluut niet gegarandeerd is, gelet op de leveringsproblemen uit het verleden.

De Evolving Skies Booster Box is hier te reserveren. Reserveringen zijn kosteloos: er hoeft pas te worden betaald kort voor release, nadat zeker is of wij het product in elk individueel geval kunnen leveren.