Japanse High Class Decks van Gengar en Inteleon binnenkort verwacht

Japanse High Class Decks van Gengar en Inteleon binnenkort verwacht

Het is de laatste tijd wat rustiger met ons Japans aanbod door de tekorten in Japan, maar wij hebben nu bericht gekregen dat de High Class Decks die wij hebben besteld van Inteleon VMAX en Gengar VMAX klaar staan om verzonden te worden!

Goed nieuws dus, met eindelijk weer nieuw Japans aanbod. De High Class Deck is een nieuw type deck die uit kwam in Japan en bestaat uit enkel holokaarten! Dat klopt: alle 60 kaarten uit de deck zijn holo’s ! Een uniek product die natuurlijk niet in de verzameling mag ontbreken en je kunt meteen je V en VMAX verzameling uitbreiden, omdat er 2 Gengar V of Inteleon V inzitten alsook 2 Gengar VMAX en Inteleon VMAX. Samen dus 4 V-kaarten.

Om het nog interessanter te maken heeft elk deck een willekeurige kans dat één van de twee VMAX kaarten een secret rare Gengar VMAX of Inteleon VMAX is! Je moet dus geluk hebben om de secret rare kaart te trekken, maar ook op deze manier weet The Pokemon Company voor het eerst bij decks een gok-element toe te voegen. Let op: wij weten niet hoe de pull rates zijn van de secret rare vmax kaarten en hoe zeldzaam die dus is. Verwacht dus niet snel de secret rare te trekken.

Check hieronder de mooiste kaarten uit de decks en een volledige setlist. De decks zullen € 37,50 per stuk gaan kosten.