Informatie Celebrations pre-order

Wij hebben vastgesteld dat veel klanten graag Celebrations willen vooruitbestellen. Voordat de pre-orders online gaan, willen wij jullie daarom eerst graag informeren over een bepaalde dingen. Vermoedelijk hebben jullie vrij weinig tijd om te lezen als de pre-orders online staan, omdat jullie natuurlijk snel willen bestellen. 

Site is mogelijk overbelast

Wij verwachten dat zeer veel mensen tegelijk naar onze site zullen komen en dat vindt de server niet altijd even leuk. Er bestaat dus ook de kans dat de site overbelast raakt en je er moeilijk op kunt komen. Wij kunnen hier helaas niks aan doen en hebben al onze hostingpakket naar het hoogste pakket geüpgrade en de site is geoptimaliseerd. Het is simpelweg onmogelijk om de site goed bereikbaar te houden als een grote massa tegelijk naar de site komt.

Bestellimiet 

Voor sommige producten zal een bestellimit gelden. Zo kan de Ultra Premium Collection en de Pikachu VMAX Figure Collection maar een keer per huishouden besteld worden. Andere producten kunnen ook een bestellimiet hebben.

Verschillende releasedatums

Houdt er rekening mee dat niet alle producten dezelfde releasedatum hebben. De meeste producten verschijnen op 8 oktober, maar de Collector Chest, Ultra Premium Collection en Pikachu VMAX Figure Collection verschijnen pas op 22 oktober. 

Leverbaarheid

De vraag of wij tijdens de release genoeg producten hebben is altijd lastig te beantwoorden. Wij weten vaak pas een week van tevoren hoeveel wij precies krijgen. Een pre-order is dus geen garantie dat je ook daadwerkelijk een product tijdens de release krijgt! Mochten er niet genoeg producten beschikbaar zijn, zullen wij natuurlijk een nieuwe verwachte leverdatum noemen.

Wij zullen de producten in 2 waves aanbieden. De eerste wave biedt een kans dat je de producten ook daadwerkelijk tijdens de release zult krijgen, maar is nog steeds geen garantie. Het is dan nog steeds mogelijk dat wij niet genoeg producten krijgen.

De tweede wave biedt weinig kans dat je de producten tijdens de release ontvangt en moet meer gezien worden als een mogelijkheid om je op de wachtlijst in te schrijven. Zodra er producten beschikbaar zijn, zullen wij contact met jou opnemen.

Betaling volgt pas later

Omdat het niet zeker is of we genoeg producten krijgen, moet je de pre-order pas betalen, als wij zeker weten dat wij de pre-order ook kunnen leveren. Zodra de pre-order leverbaar is, ontvang je van ons een e-mail waarmee je de pre-order kunt betalen. Dat betekent dus ook dat het staan op de wachtlijst niks kost. Je kunt er zolang op blijven staan als je zelf wilt. Als het product niet meer leverbaar is, moeten wij de pre-order echter wel annuleren. 

Annulering van de pre-order

Je kunt de pre-order natuurlijk altijd annuleren. Gasten moeten daarvoor contact met ons opnemen. Als je een account hebt, kun je de pre-order daar altijd zelf annuleren. Echter is dit niet meer mogelijk, zodra je een mail hebt ontvangen waarmee je de pre-order kunt betalen. De pre-order verandert dan namelijk in een normale order. Je moet dan contact met ons opnemen.

Pre-orders moeten apart besteld worden!

Het is niet mogelijk een pre-order samen met een andere pre-order of product te combineren. Je zult dan een foutmelding krijgen. Als je bijvoorbeeld een elite trainer box en een collection box wilt bestellen, moet je dus eerst het ene en dan het andere product bestellen. Dat betekent dus dat je 2 aparte bestellingen moet doen. Als meerdere producten tegelijk geleverd kunnen worden, zullen wij de bestellingen combineren en hoef je niet meerdere keren voor de verzending te betalen.

Pre-orders combineren en verzendkosten

Als meerdere pre-orders tegelijk geleverd kunnen worden, hoef je niet meerdere keren verzendkosten te betalen. Wij zullen dan contact met je opnemen en vragen welke producten je graag wilt hebben. Daarna zullen wij een nieuwe bestelling aanmaken en de gewenste producten inclusief 1 keer verzending toevoegen. Mocht de bestelling groter zijn dan 150 euro (175 euro voor België), is de verzending zoals altijd gratis.