Japanse 25th anniversary set vermoedelijk niet in ons assortiment

Japanse 25th anniversary set

Wij krijgen terecht alweer veel vragen over de eventuele beschikbaarheid van de Japanse 25th anniversary sets. De Engelse set (Celebrations) heeft al online gestaan voor pre-orders en de Japanse set schitterde in afwezigheid. Dit komt doordat wij niet verwachten deze set te kunnen bemachtigen. De hype in Japan is momenteel nog steeds bijzonder hoog, wat ook ervoor heeft gezorgd dat we geen Eevee Heroes, Sky Stream en Towering Perfection hebben kunnen krijgen. Naar ons weten worden de producten ook via loting verkocht, wat de beschikbaarheid nog verder onder druk zet.

De gouden collectors box waar veel vraag naar is zullen wij ook zeker niet in het begin krijgen. Wij hopen die later te kunnen inkopen via Japanse veilingsites, maar de prijs zal vermoedelijk honderden euro’s zijn, wellicht meer dan € 500,00. Verwacht van ons dus helaas weinig met betrekking tot de Japanse 25th anniversary set 🙁