Twee gouden Tag All Stars kaarten bevestigd in Australië

Door de vakantieperiode, het inrichten van de winkel en vervolgens ook de drukte in de winkel zelf zijn wij de laatste periode helaas wat stil geweest op social media en hier op de website. Daar komt nu weer verandering in en we hebben meteen twee prachtige sets gespot die in Australië uitkomen: de Tag Team Pikachu & Zekrom GX Premium Collection en de Tag Team Reshiram & Charizard GX Premium Collection!

Deze sets komen in november 2021 uit in Australië en we hopen natuurlijk ook dat ze in Europa worden uitgebracht. Wat maakt deze sets zo speciaal? Het is de eerste keer dat de gouden kaarten uit de Japanse Tag All Stars set worden uitgebracht in het Engels! Onze verwachting is dan ook dat deze set ontzettend populair gaat worden.

Zodra wij meer weten, zullen wij het uiteraard laten weten. De Australische box heeft in ieder geval 10 boosters, één promokaart en een oversized kaart.