Allocaties Pokémon Celebrations bekend over zo’n 2 weken

Allocaties Pokémon Celebrations bekend over zo'n 2 weken

De immens populaire set Celebrations, die het 25-jarige bestaan van Pokémon viert, komt uit op 8 oktober 2021 en de voorbestellingen hiervan hebben ook al plaatsgevonden. Over zo’n twee weken krijgen wij te horen hoeveel producten wij daadwerkelijk gaan krijgen van onze leverancier, waardoor wij ook weten of en welke bestellingen allemaal daadwerkelijk vervuld kunnen worden! 🙂

Als blijkt dat wij meer krijgen dan verwacht, is het mogelijk dat wij nieuwe pre-orders online zetten. Wij zullen hierover een nieuwsbrief sturen. Ook als blijkt dat juist de levering erg tegenvalt, zullen wij dit via een nieuwsbrief en nieuwsbericht op deze site bekend maken. Zoals zo vaak met Pokémon is het ook waarschijnlijk dat de levering in verschillende ‘waves’ plaatsvindt: niet alles in één keer leveren, maar alles over een langere periode. Zo is het bijvoorbeeld ook gegaan met Shining Fates en zal het ook zo gaan bij Evolving Skies.