High Class Pack VMAX Climax bekendgemaakt in Japan

High Class Pack VMAX Climax

We weten eindelijk wat de opvolger gaat worden van de prachtige Shiny Star V set die in november 2020 uitkwam in Japan: High Class Pack VMAX Climax! Zoals altijd bevat een High Class Booster Box 10 booster packs en elke pack bevat gegarandeerd een V of VMAX kaart! 🙂 Shiny Star V stond in het teken van shiny Pokémon en kwam later in het Engels uit als Shining Fates.

Dit keer gaat het (wat ons betreft gelukkig) niet om shiny Pokémon, maar zijn de Character Rares terug die in de Japanse Dream League sets zaten en later in de Engelse Cosmic Eclipse set! Geheimpje: Dream League is onze favoriete set, dus wij zijn zéér blij dat de Character Rares terugkomen! Er is zelfs een nieuwe zeldzaamheid toegevoegd aan de set: Character Super Rare!

De set komt uit op 3 december 2021 en wij zullen proberen de set te bemachtigen. Helaas is dit gelet op de populariteit van Japanse producten érg moeilijk . Gelet hierop zullen wij géén pre-orders van deze set online zetten.

Bekijk hieronder de kaarten die al bevestigd zijn! 🙂