Geen aanbod Eevee Evolutions VMAX Premium Collections

Aanbod Eevee Evolutions VMAX Premium Collections

Wij hebben inmiddels van onze leverancier te horen gekregen hoeveel wij van de intens populaire Pokemon Eevee Evolutions VMAX Premium Collections gaan krijgen en ai ai ai… ai… Onze grootste order ooit geplaatst en slechts 12 stuks worden er geleverd, zowel voor de website als de winkel. 4 dus van elk type (Flareon, Jolteon, Vaporeon), met als gevolg dat wij het product helaas niet kunnen aanbieden.

De 12 stuks die wij wel hebben ontvangen zijn ook reeds vergeven aan een aantal vaste klanten van de (fysieke) winkel. Aangezien onze leverancier (en ook wijzelf) geen aanvullende levering verwachten, zal het product dus verder niet in de webshop terechtkomen. Geloof ons: als winkel én fans vinden wij dit ook zéér vervelend. Er komen immers niet vaak zulke mooie en populaire producten uit, maar het is echt niet anders 🙁