Pokémon kaarten ruildag op vrijdag 8 april

Pokémon kaarten ruildag op vrijdag 8 april

Aanstaande vrijdag 8 april 2022 van 14:00 tot 17:00 uur is het weer zo ver: een ruildag bij ons in het altijd gezellige Aalten! Het ziet er naar uit dat het weer niet zo heel best wordt, dus in plaats van een dagje buiten vertoeven kom gezellig langs om jouw V, VMAX, GX, EX kaarten et cetera te ruilen met ons en andere mensen die aanwezig zijn!

Onder ons toezicht wordt er eerlijk geruild: wij houden in de gaten of er geen nepkaarten worden geruild tegen echte kaarten en dat de waarde van de kaarten en de ruil relatief eerlijk zijn, zodat iedereen tevreden en met een gerust hart kan ruilen. 

Aanmelden is niet nodig, het is een vrije inloop. 

Adres: Bredevoortsestraatweg 19, 7121 BA in Aalten. 
Tijd: Van 14:00 tot 17:00 uur.