Pre-order Pokemon Ultra Premium Collection Charizard

Pokemon Ultra Premium Collection Charizard

Op 28 oktober komt de nieuwe Pokemon Ultra Premium Collection Charizard uit en natuurlijk willen ook wij graag deze geweldige box op onze site aanbieden. Wij hebben vandaag de eerste boxen bij een van onze leverancier besteld en hopen nog meer bij onze andere leveranciers te kunnen bestellen.

Momenteel is het onzeker hoeveel Ultra Premium Collection Charizard wij tijdens de release krijgen. De pre-orders zullen dus voorlopig ook nog niet online verschijnen, omdat wij eerst willen weten hoeveel boxen wij tijdens de release beschikbaar hebben.

Mochten wij tijdens de release genoeg boxen beschikbaar hebben, dan zullen wij uiteraard een nieuwsbrief sturen, zodra de box besteld kan worden. Mochten wij niet genoeg boxen beschikbaar hebben, dan brengen wij jullie ook via de nieuwsbrief op de hoogte. Schrijf je dus nu snel in voor onze nieuwsbrief onderaan de site!