Prachtige Pokemon Japan September 2022 Merchandise

Prachtige Pokemon Japan September 2022 Merchandise

Japan is al jaren bekend om de prachtige merchandise die er wordt uitgebracht en ook in september 2022 is het weer raak! Vandaag is de voorverkoop gestart van een aantal prachtige artikelen, zoals playmats, portfolios, sleeves, deckboxen en meer! Het vervelende is dat echter aan veel van deze artikelen niet of nauwelijks te komen is, waardoor wij ze ook niet kunnen aanbieden.

Sterker nog, als ik het goed heb begrepen worden sommige artikelen zelfs op bestelling gemaakt en pas in januari 2023 geleverd met voor elk product maximaal 1 item per persoon! Het gaat dan met name om de Lillie/Marnie gerelateerde items, die ook nu nog immens populair zijn in Japan (en daarbuiten). Nieuwsgierig naar de prachtige merchandise die men in Japan aanbiedt? Bekijk de galerij hieronder.