Pokemon Kaarten Waarde

Pokemon kaarten waarde

Pokemon Kaarten Waarde

Als je zocht naar Pokemon kaarten waarde dan kan het goed zijn dat je wilt weten wat jouw eigen Pokémon kaarten waard zijn, of dat je wilt meedoen in de lucratieve en interessante handel in Pokemon kaarten. Laten we beginnen met te zeggen dat de Pokemon TCG wereld enorm leuk is. Dit komt enerzijds doordat het een levendige wereld is waarin nog steeds nieuwe series uitkomen. Anderzijds zijn er al meer dan 10.000 kaarten verdeeld over meer dan 90 series uitgebracht. Het vinden van Pokemon kaarten met waarde is daardoor laagdrempelig. Wij van Royal Cards helpen je graag met aanbiedingen en goed advies. Lees verder of bekijk ons aanbod Pokemon kaarten online.

Hoe kun je zien hoeveel een Pokémon kaart waard is?

Als je wilt weten wat de Pokemon kaarten waarde is, dan moet je drie dingen doen. Ten eerste moet je nakijken of jouw kaart wel echt is. Ten tweede moet je weten of jouw kaart zeldzaam is. Je kunt hiervoor een Pokémon kaarten waarde scanner gebruiken zoals Pokémon TCG Card Dex. Je kunt deze app downloaden voor zowel iOS als Android. Naast voor de waarde Pokemon kaarten app te gebruiken, kun je op eBay en andere websites kijken. Zoals we al eerder hebben aangegeven, zijn er drie dingen die je moet doen. Het derde is je Pokemon kaarten laten taxeren door een erkend bedrijf, om het maximale rendement te halen.

Pokemon kaarten waarde laten taxeren

Stel je vindt jouw kaart op eBay, op een andere marktplaats of op een website waar je bijvoorbeeld de 100 duurste Pokemon kaarten vindt. Deze waarde is echter niet automatisch ook de waarde van jouw specifieke kaart. Iemand die weet wat Pokemon kaarten graden is, begrijpt vast al wat wij bedoelen. Door een Pokémon kaarten checklist af te gaan, zal een specialist de waarde en de staat van de kaart bepalen. Met speciale apparatuur wordt bij Pokemon kaarten taxeren, oftewel graden, gekeken naar minutieuze details. Dit kunnen drukfouten zijn en schade door gebruik. Na het graden worden de kaarten in een sleeve gedaan en van een cijfer voorzien. Hiermee krijgt een koper een goede indruk van jouw Pokemon kaarten waarde.

Welke Pokemon kaarten zijn geld waard?

Als je gaat handelen in Pokemon kaarten, dan moet je in de gaten houden welke Pokémon kaarten geld waard zijn. Zoek niet alleen naar “Wat is de duurste Pokémon kaart?”, maar richt je op kaarten die je goed kunt vinden en met een mooie marge kunt verkopen. Wij raden je aan op eerst je te verdiepen in bepaalde series. Zoek dan uit wat binnen die serie zeldzame en waardevolle Pokemon kaarten zijn. Zo weet je waar je gericht naar kunt zoeken. Dit kunnen oude series zijn of de nieuwste serie. Als voorbeeld zou je eens op Pokémonkaarten waarde Celebrations kunnen zoeken.

Pokemon kaarten waarde Celebrations

De Pokemon kaarten waarde van de Celebrations serie moet je niet verwarren met de originele uitgaves. Pokemon Celebrations bestaat namelijk uit 25 nieuwe kaarten en 25 reprints van oudere kaarten. Met name de reprints zijn populair en drijven de waarde op. Als je een originele Engelse unlimited Base set Charizard holo hebt, kom je prijzen tegen van tussen de 60 en ongeveer 300 euro. Ook andere Pokemon kaarten uit deze serie zijn redelijk veel waard. Je ziet hierbij wel dat de conditie van de kaart een rol speelt en de minimum en maximumprijs aardig ver uit elkaar ligt. De Celebrations Charizard Pokemon Kaart heeft een waarde van € 75,00 tot € 120,00 euro.

Wat is de beste Pokémon kaart van de wereld?

Wanneer je de Pokemon kaarten waarde zocht omdat je een speler bent van de Pokémon Trading Card Game (TCG), dan hebben we het over een heel andere waarde. In dat geval wil je weten wat de beste Pokemon kaart van de wereld is. Om zelf de waarde van de kaart in te schatten, nemen we de momenteel meest krachtige Pokemon ter wereld als voorbeeld. Dit is de Shadow Lugia. Het is een oversized promokaart, dus je kunt tijdens officiële toernooien hem niet in je deck gebruiken. Deze Pokemon is zelf 300 HP sterk, dit is krachtig maar niet overdreven krachtig. De aanval van de Shadow Lugia, de Shadow Storm geeft echter 1000HP schade. Kortom, dit kan vrijwel geen enkele Pokemon overleven!

Pokemon kaarten waarde bepalen

Resumerend ga je bij jouw Pokemon kaarten waarde bepalen dus eerst gebruik maken van websites of apps om vast te stellen wat ongeveer de prijzen zijn. Vervolgens ga je de staat van de kaart beoordelen om te bepalen in welke conditie de kaart is. Je kunt vervolgens je waardevolle Pokemon kaarten laten graden en sealen zodat ze in een goede conditie blijven en ze klaar zijn voor de verkoop. Bepaal tot slot wel het moment van verkopen. In het verleden hebben we gezien dat de Pokémon waarde kan fluctueren. Bepalen wanneer je verkoopt is cruciaal om een goede prijs te ontvangen.

Pokémon kaarten verkopen via Royal Cards

Je kunt je Pokémon kaarten verkopen via Royal Cards. Wij hebben een marktplaats voor Pokemon kaarten in onze webshop opgenomen waar je jouw Pokémon kaarten kan verkopen via ons. Ook kunt je gerust eens contact met ons opnemen. Als specialist kunnen we je helpen bij de waarde van je Pokemon kaarten bepalen. Eventueel kunnen we in ons netwerk kijken of wij er een koper voor hebben. Het komt vaak voor dat wij benaderd worden door verzamelaars met de vraag of wij nog iemand weten die een bepaalde Pokemon kaart wil verkopen. Als we vraag en aanbod bij elkaar kunnen brengen, maken we twee mensen blij!

Over Royal Cards

Van verzamelaars, voor verzamelaars; zo zou je Royal Cards kunnen zien. We zijn onze Pokemon kaarten webshop begonnen vanuit onze hobby en hebben inmiddels een prachtige winkel in Aalten. Je kunt onze winkel dus ook bezoeken. Lees voor meer informatie onze contactpagina. Je vindt hier meteen onze contactgegevens. Mocht je vrijblijvend willen overleggen of een afspraak in onze winkel in willen plannen, dan horen we graag van je. Nog niet uitgelezen? Neem een kijkje op onze blog. Hier delen we informatie die wij tegenkomen vanuit de community en interessante artikelen die we zelf schrijven.