Nieuwe Pokemon Incandescent Arcana Secret Rares

Nieuwe Pokemon Incandescent Arcana Secret Rares

Aanstaande vrijdag is het zo ver! De nieuwste Pokemon set komt uit in Japan met de naam Incandescent Arcana. De laatste tijd hebben wij hierover al verschillende keren geschreven en nu zijn er weer nieuwe kaarten uitgelekt, meer concreet de Secret Rares van bepaalde Pokemon kaarten en trainers.

Het meest in het oog springend is toch Serena Full Art. Helaas is het plaatje nog in een lage resolutie, maar het is al wel te zien dat het weer een schitterende kaart is die waarschijnlijk ook niet goedkoop zal zijn! Vrouwelijke trainers in Japan doen het in de regel altijd erg goed. Denk aan Marnie, Lillie en recentelijk Gloria! Ook Rosa en Skyla doen het altijd goed. De Smeargle Character Rare is ook geinig!

De andere meid heet Furisode Girl en ziet er ook als kaart prachtig uit! Zal die net zo duur worden als Serena? We gaan het snel zien! De booster box Incandescent Arcana is nog te pre-orderen.