Pokemon Silver Tempest is de nieuwe uitbreidingsset!

Pokemon Silver Tempest

De release van Lost Origin staat voor de deur en de volgende set is al bekendgemaakt! Op 11 november 2022 komt de Pokemon Silver Tempest uitbreidingsset uit en alle producten die je kan verwachten komen dan weer uit in een nieuw jasje!

Zo is er een prachtige Elite Trainer Box met Alolan Vulpix, portfolio’s met Alolan Vulpix, Lugia, Regidrago en Regileki en 3-pack blisters met Manaphy en Togetic. De set bestaat uit de Japanse Incandescent Arcana die aanstaande vrijdag uitkomt en de Paradigm Trigger set die in oktober in Japan uitkomt.

Pokemon Silver Tempest zal de laatste reguliere Sword and Shield set zijn! Wel komt er begin 2023 een speciale subset, waarover op dit moment verder niets bekend is.

In de foto’s is ook de Pokemon Center Elite Trainer Box te zien. Een prachtig product! Helaas is deze niet door ons leverbaar, omdat deze box alleen verkocht wordt door de Pokemon Center webshop in de VS, VK en Canada.

Bekijk hieronder afbeeldingen van de productlijn van Silver Tempest, met dank aan Pokebeach!