Charizard Promo’s Ultra Premium Collection bekendgemaakt

Charizard Promo's Ultra Premium Collection bekendgemaakt

De drie promokaarten van Charizard die onderdeel zijn van de Ultra Premium Collection zijn bekendgemaakt! De artwork van de kaarten is op z’n minst bijzonder te noemen, want de kaarten hebben echt een eigenzinnige stijl. Er is een promokaart van Charizard V, Charizard VMAX en Charizard Vstar.

De set is al mega gewild en deze promo’s gaan niet helpen om de verwachtingen wat te temperen. Het probleem is wel dat deze box een zeer beperkte oplage krijgt.

Wees echter niet helemaal getreurd, want de kans is groot dat één of meerdere kaarten onderdeel worden van de Japanse Vstar Universe die in december uitkomt.

Voor meer informatie over deze box en het bestellen ervan, bekijk dit bericht. Het gonst overigens van de geruchten dat de allocatie c.q. definitieve aantallen nóg slechter worden dan verwacht. Ai ai ai… Juist daarom bieden wij nog geen pre-orders aan, want dan maken wij jullie blij met een dooie mus.

De kaarten zelf? Nou, bekijk ze hieronder!