Pokémon kaarten nu eindelijk ook in China!

Pokémon kaarten China

In 2019 rolden er al Chinese kaarten uit de printer voor Hong Kong en Taiwan in Traditioneel Chinees, maar nu heeft The Pokemon Company ook besloten om in China zelf actief te worden! Een potentiële miljoenenmarkt, om het maar even heel voorzichtig en genuanceerd uit te drukken. Het zal ongetwijfeld gepaard gaan met compromissen in verband met de strenge wetgeving in China, maar desondanks zijn wij erg benieuwd of dit ook samengaat met prachtige nieuwe promo kaarten en dergelijke!

Deze kaarten zullen in de taal Vereenvoudigd Chinees uitgebracht worden, in plaats van Traditioneel Chinees. De eerste drie sets komen uit op 28 oktober met de naam Sun & Moon: Crossing the Sky. Ze lopen immers nog jaren achter, waardoor ze vooralsnog beginnen met de Sun & Moon tijdperk. Deze sets komen snel na elkaar uit, net zo lang tot ze gelijk lopen met de Japanse sets.

Op dit moment is niet bekend wat de sets eventueel gaan kosten om te importeren. Daardoor weten wij ook niet of we ze kunnen aanbieden. Sun and Moon was natuurlijk een prachtige era, waardoor het wel goed gaan volgen!

Een reactie op “Pokémon kaarten nu eindelijk ook in China!

  1. Pingback: nagelsalon Melanie

Reacties zijn gesloten.