Info Ultra Premium Collection Charizard

Pokemon Ultra Premium Collection Charizard

Wij weten eindelijk na een paard maand wachten hoeveel van deze boxen wij definitief gaan krijgen. Net als bij de vorige Ultra Premium Collection vallen ook nu de aantallen voor de Ultra Premium Collection Charizard vies tegen. Door het zeer beperkte aanbod hebben wij nagedacht over de meest eerlijke verdeling van dit beperkte aantal en zijn tot de conclusie gekomen om zelf handmatig personen aan te wijzen die in aanmerking komen voor een box. 

Hoewel het ontzettend oneerlijk is tegenover velen van jullie, is gekozen om te verdelen op basis van de duur van de klantrelatie. Kort gezegd: terugkomende klanten, zowel online als bij ons in de fysieke winkel, zijn benaderd met de vraag of zij een box willen. Het voelde oneerlijk, ook tegenover deze mensen, om de paar boxen die we krijgen (en het is bizar weinig) online te zetten, met een potentiële crashende website en bots die dan met de boxen er vandoor gaan. Ook het risico op scalping (kopen om tegen hogere prijs te verkopen) is erg groot. Door zelf klanten aan te wijzen, weten wij dat de boxen in ieder geval goed terechtkomen. 

Wij hebben ook veel berichten gekregen van mensen die nog niet eerder bij ons besteld hebben. Het voelt wellicht gemeen dat deze groep, achteraf gezien, niet in aanmerking kwam bij ons voor een box, maar wij hebben hiermee voor ons gevoel het minste van de verschillende kwaden gekozen. Wij willen benadrukken dat ook al zouden wij de paar boxen die we krijgen online zetten, de kans dat je op tijd zou zijn geweest om te bestellen zeer klein is. Immers, letterlijk met 10 seconden zou alles zijn uitverkocht. Dit is geen grap.

Ook in de fysieke winkel in Aalten was het de bedoeling om de boxen aanbieden, maar door de zeer beperkte levering gaat zelfs dit niet lukken. Wij vinden het van zeer groot belang, ook vanwege de binding met de community, dat de winkel altijd goed gevuld is en ook met de nieuwste en premium producten, maar dat gaat het met dit product helaas ook niet worden. Het heeft dus geen zin om op 28 oktober te verschijnen in de winkel. Je bent natuurlijk van harte welkom, maar deze box zal er op dit moment niet verkocht worden. Er zijn geruchten over een tweede wave die het mogelijk anders maakt, met name in de Verenigde Staten, maar het is onze ervaring dat de VS consequent voor wordt getrokken op Europa en dat er voor ons geen nieuwe levering komt. 

Hoewel wij vinden dat we hebben gekozen voor de minst kwade oplossing, horen we wel graag van jullie wat jullie ervan vinden en wellicht zelfs welke ideeën jullie hebben voor de toekomst om dergelijke schaarse producten te verdelen. 

Onze oprechte excuses voor het slechte nieuws, het zat er natuurlijk al een beetje aan te komen gelet op onze eerdere berichtgeving en soortgelijke producten, maar dit is overigens ook juist reden geweest dat wij geen pre-orders van dit producten hebben aangenomen. Wij wisten dat het niet reëel zou zijn om reserveringen aan te nemen, gelet op het verleden. Wij hoeven dan ook in ieder geval geen orders te annuleren en terugbetalingen te verrichten. Wat dat betreft hebben wij gelukkig geleerd van het verleden.