Charizard Ultra Premium Collection showcasing op Tiktok

Charizard Ultra Premium Collection showcasing op Tiktok

Voor de mensen die er interesse in hebben, hebben wij op onze Tiktok kanaal een box geopend van de nieuwe Charizard Ultra Premium Collection! We laten de doos even zien, de inhoud van de doos, de prachtige promokaarten van Charizard V, Charizard VSTAR en Charizard VMAX en natuurlijke welke Pokemon booster packs er zitten in deze prachtige box!

Heb je de box bij ons en andere winkels gemist, maar wil je toch graag de Charizards? Dan is er een klein beetje goed nieuws: deze kaarten komen ook uit in de Japanse VSTAR Universe set die begin december 2022 uitkomt!

Bekijk hier het TikTok filmpje. Heb je nog ideeën of verzoekjes voor filmpjes? Stuur ons gerust even een mailtje!

De booster packs maken we in andere filmpjes even open.