Pokemon Sword & Shield High Class Pack VSTAR Universe

VSTAR Universe

Pokemon Sword & Shield High Class Pack VSTAR Universe Booster Box

Het tijdperk van de immens populaire High Class Pack VMAX Climax is voorbij en ook nu is het tijd voor een opvolger! Vanaf 2 december 2022 is in Japan de nieuwe High Class Pack VSTAR Universe te krijgen! Wij zien de High Class sets altijd als de ‘must have’ booster boxen voor alle verzamelaars. Waarom? Vanwege de vaak prachtige kaarten die in zo’n set zitten én het feit dat elke booster in de booster box gegarandeerd een V, VSTAR of VMAX kaart bevat!

Niet bekend wat de ‘high class’ pack is? Dit zijn speciale sets, waarin een veelvoud aan nieuwe prints van eerdere kaarten worden uitgebracht, samen met veel nieuwe kaarten met een bepaalde thema (zoals voorheen Shiny Pokémon kaarten). De sets worden altijd pas later in het Westen uitgebracht. Sommige kaarten eindigen überhaupt niet in het westen (zoals de gouden Mew & Mewtwo GX, Lucario & Melmetal GX en Sightseer Full Art etc.).

Een Westerse variant van de high class set is bijvoorbeeld de immens populaire Hidden Fates set en diens opvolger Shining Fates. Het thema van VMAX Climax was Character rares: trainers samen met hun Pokémon op de kaart. Deze Character Rares lijken niet terug te komen, maar plaats te maken voor de nieuwe ‘alt rares’ en ‘special art rares’. Een paar voorbeelden van deze kaarten zie je in de productgalerij en ze zien er weer schitterend uit! Ook in ieder geval één Charizard uit de Charizard Ultra Premium Collection is onderdeel van deze set.

Deze set is zeer populair, zowel in Japan als daarbuiten. De booster box bevat 10 booster packs en in elk pakje zit gegarandeerd een V kaart of een VMAX kaart. De verwachting is dat elke box ook 3 alt rares en één special art rare heeft.

Bevestigde kaarten tot nu toe:

  • Mewtwo VSTAR special art rare
  • Charizard VSTAR special art rare
  • Hisuian Zoroark VSTAR special art rare
  • Hisuian Samurott VSTAR special art rare
  • Mew alt rare
  • Manaphy alt rare
  • Diancie alt rare
  • Goodra alt rare
  • en meer!

Deze set is dus een must have en is binnenkort hier te bestellen!