Art Rares ook in Scarlet en Violet sets!

Art Rares ook in Scarlet en Violet sets!

Het eerste jaar van een nieuwe generatie is qua Pokémon kaarten vaak wat saai, naar onze mening. Het ziet er naar uit dat dit niet het geval is bij Pokemon Scarlet en Violet, want er zijn nieuwe kaarten van de Japanse Scarlet en Violet sets bekend gemaakt. Deze kaarten zijn… art rares! Art Rares zijn er dus ook in de Scarlet en Violet sets!

Art rares zijn full art kaarten die vaak er onwijs mooi uitzien. De aanstaande Crown Zenith set puilt ook uit van de art rares.

Het is op dit moment nog niet bekend of er ook ex kaarten komen (special art rares), maar dat is gelet op deze onthulling wel de verwachting. Bekijk hieronder de prachtige art rares uit de Scarlet en Violet base set! De evolutielijn van Ralts is ook zeer leuk bedacht en doet ons denken aan de eerdere Charmander lijn en de Tepig lijn.

De eerdere Tepig lijn uit Legendary Treasures en de Charmander lijn uit de Radiant Collection (Generations):