Alle Japanse Scarlet & Violet Secret Rares

Alle Japanse Scarlet & Violet Secret Rares

Alle Japanse Scarlet & Violet Secret Rares: ze zijn eindelijk bekend! De eerste set van het Scarlet and Violet tijdperk is er en The Pokemon Company pakt meteen groots uit! De alt rares zijn weer terug, net als de alt arts. Ook kunnen supporter kaarten nu alt arts hebben, naast de reguliere Full Art varianten. Toegegeven, het verschil tussen deze twee is niet altijd even duidelijk, maar als grote fan van trainer kaarten vinden wij dit zeker niet erg!

Wat voor ons ook niet erg is dat eindelijk een einde is gekomen aan de rainbow rares. Hierdoor wordt het hopelijk makkelijker om een alt art te trekken, al waren rainbow rares natuurlijk sowieso erg lastig om te trekken.

Er is ook slecht nieuws: de prijzen van Scarlet & Violet Base Set

Een probleem is momenteel wel de prijs van deze set in Japan. De boxen van zowel Scarlet als Violet (in Japan bestaat de set uit twee verschillende boxen in plaats van één booster box zoals wij het zullen krijgen) zijn erg duur, waardoor wij helaas hebben besloten om de set niet in te kopen. Wij hopen dat de set in de toekomst een forse reprint gaat krijgen, want het lijkt er erg op dat de eerste print run beperkt is. Onze vaste leverancier hanteert ook extreem lage bestellimieten, wat dit lijkt te onderschrijven. De zullen wel een groot deel van de reguliere art rares aanbieden, welke momenteel in Japan zijn besteld. We wachten nog op de special art rares/alt arts, omdat die prijzen idioot hoog zijn op dit moment. Ook de (vrouwelijke) supporter kaarten van de Japanse Scarlet & Violet set zijn momenteel bizar duur (€ 250+ voor sommige kaarten). Vanzelfsprekend loont het niet om die in te kopen voor verdere verkoop, na btw en winstmarge 😉

Hoe dan ook, we gaan jullie nu even lekker maken met de prachtige artwork van de eerste Scarlet & Violet set. Belijk hieronder in de galerij alle Japanse Scarlet & Violet Secret Rares.