Japanse Pokemon Card 151 Set: we gaan hem wél aanbieden!

Pokemon Card 151 Booster Box

Zoals jullie wellicht hebben gezien is onze Japanse aanbod de laatste tijd niet denderend geweest. De Japanse markt is helemaal overspannen en de prijzen zijn helaas vaak veel te hoog om verantwoord Japanse boxen in te kopen. De verkoopprijs zou gewoon na winstmarge en btw veel te hoog worden.

We hebben echter nu wel gekozen om de immens gewilde Pokemon Card 151 Set te halen. Deze set staat volledig in het teken van de allereerste 151 Pokémon uit Kanto! Eén en al nostalgie en de set wordt nu al gezien als één van de beste ooit. Leuk detail: Kadabra zit ook eindelijk weer in de set, na een gigantisch lange afwezigheid van meer dan 20 jaar!

Nu komt het slechte nieuws: de boxen zullen géén seal hebben. Om doorverkoop tegen te gaan, wordt de seal van boxen in Japan die in winkel worden verkocht verwijderd. Aangezien onze vaste leveranciers deze set niet aanbieden, zijn wij afhankelijk van andere partijen. Het prijsverschil tussen een gesealde box en een niet gesealde box is ook aardig hoog, alsook de beschikbaarheid van de producten. Hoop je dus op een gesealde box? Dan zul je helaas vooralsnog verder moeten zoeken. Hoeft de box niet gesealed te zijn? Dan kun je binnenkort, als de boxen naar ons onderweg zijn, de box bestellen via onze website! Voor de goede orde: de boxen zijn wél gesloten en bevatten dezelfde pull rates als een gesealde box.

De exacte prijs weten we nog niet, omdat de inkoopprijs per dag verschilt en de verzendkosten nog berekend moeten worden. Ze zijn echter niet goedkoop. Ga vooralsnog even uit van € 150,00 – € 160,00, waarbij eventueel de prijs iets omlaag kan als we de boxen nog goedkoper weten te vinden. Overigens zal de voorraad beperkt zijn, gelet op de schaarsheid van dit product.