Nieuwe Shiny Pokémon in de Shiny Treasure ex set in Japan!

Nieuwe Shiny Pokémon in de Shiny Treasure ex set in Japan!

Begin december zullen er nieuwe shiny Pokémon uitkomen in de Shiny Treasure ex set in Japan! Het is nog even wachten wanneer en hoe deze in het Engels zal uitkomen, maar we kunnen er op rekenen dat die zeker in 2024 komt.

De Japanse booster box zullen wij ook aanbieden, doch iets na release. Het is onze ervaring dat de inkoopprijs dan aanzienlijk lager ligt dan bij de pre-orders. Verder gaat het hier om een high class set, welke doorgaans meerdere keren een reprint krijgen. High Class Booster Boxen hebben doorgaans 10 booster packs en elke booster pack heeft gegarandeerd een ex kaart (voorheen V, VMAX, VSTAR, GX of EX). Daarnaast zal elke box vermoedelijk drie baby shinies hebben en één shiny ex kaart! De Shiny Treasure ex set is dus weer een set die je zeker niet wil missen.

Shiny kaarten zijn er niet voor het eerst. Zo werd met de Hidden Fates set al een gehele set gewijd aan shiny Pokémon. Dit zijn Pokémon die in plaats van hun standaard kleur een andere kleur hebben. Normaal is Charizard oranje, maar zijn shiny variant heeft bijvoorbeeld zwart-grijs als kleur.

Hier alvast een voorproefje aan kaarten die je kan verwachten!