Pokemon van Gogh promo: Pikachu with Grey Felt Hat

Pokemon Pikachu with Grey Felt Hat van Gogh promo

Ter promotie van het van Gogh museum werd vorige jaar de Pikachu with Grey Felt Hat kaart gemaakt. Deze kaart was en is nog steeds zeer gewild en wordt online voor hoge prijzen verkocht. 

Wij willen onze klanten de kans geven om een van Gogh promokaart te bemachtigen en zullen deze kaart daarom niet voor hoge prijzen doorverkopen. Wij houden ons gewoon aan de voorwaarden van onze leverancier en geven een promokaart mee bij een besteding van €30 of meer. Deze actie geldt echter alleen voor onze fysieke winkel en dus niet voor onze online shop.

Wij zullen maximaal 1 kaart per klant meegeven. Je kunt dus niet plaatsvervangend een kaart meenemen voor iemand anders. Wij houden ons ook het recht voor om de winkel vroegtijdig te sluiten als dit nodig is om de veiligheid te waarborgen. Het zou ons namelijk niet verbazen dat er een chaos zal ontstaan, maar laten wij hopen dat dit niet het geval zal zijn. 

Waarschijnlijk zullen wij vrijdag 16 februari met het meegeven van de Pikachu with Grey Felt Hat kaart beginnen. Geheel zeker is dit echter nog niet. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (vul je e-mailadres in onderaan de website) of houdt onze site in de gaten voor nadere informatie.

Tot slot willen wij benadrukken dat je niet alvast een kaart kunt reserveren. Het heeft dus geen nut om contact met ons op te nemen voor een reservering.