Start Pikachu van Gogh promo-actie (vrijdag 16 februari)

Pokemon Pikachu with Grey Felt Hat van Gogh promo

Pikachu van Gogh promo-actie
 

Iedereen die vanaf vrijdag 16 februari bij ons voor €29,99 aan Pokemon kaarten haalt, krijgt gratis de Pikachu with Grey Felt Hat promokaart (zolang de voorraad strekt). 

Wij zullen maximaal 1 kaart per klant meegeven. Je wordt als klant beschouwd als je fysiek in de winkel aanwezig bent en voor €29,99 aan Pokemon kaarten koopt. Je kunt dus niet een kaart meenemen voor iemand die niet aanwezig is.

Als je met meerdere personen en/of kinderen komt, dan moet iedereen producten ter waarde van €29,99 of meer kopen. Als je dus een product van €100 haalt, krijg je maar 1 promokaart mee, ook al ben je bijvoorbeeld met 3 kinderen. Als je 3 promokaarten wil, moeten wij dus producten ter waarde van €29,99 of meer aan ieder kind kunnen koppelen.  

Het is niet mogelijk om alvast een kaart te reserveren. Het heeft dus geen nut om contact met ons op te nemen voor een reservering. 

Tot slot willen wij ook benadrukken dat het niet mogelijk is om de kaarten los te kopen. Alleen als je aan de actievoorwaarden voldoet, kun je een kaart meekrijgen.

Wij weten niet hoe hard deze promo-actie gaat lopen. Als de promokaarten in onze winkel allemaal op zijn, zullen wij jullie hierover via de nieuwsbrief en onze site informeren.

Tot vrijdag!