Shadowverse Evolve Speeldag op 5 juli!

Shadowverse evolve Logo 1

Het is gelukkig weer zo ver: aanstaande vrijdag is het TCG spel Shadowverse: Evolve bij ons in de winkel te spelen! Je kan en mag met jouw eigen deck spelen tegen Kevin (of Pascal indien aanwezig) óf je mag een van onze leendecks gebruiken die wij deze dag ter beschikking stellen! Je hoeft dus niet zelf al in het bezit te zijn van een deck of kaarten van Shadowverse Evolve. 

Shadowverse Evolve is een vrij makkelijk spel om in te komen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Yu-Gi-Oh! en Magic. Ook omdat het een relatief nieuw spel is, zijn er nog niet veel uitbreidingssets. Hierdoor zijn alle kaarten van de 1e tot en met de 4e boosterbox sets goed te gebruiken zonder overdreven powercreep. 

Dit betekent dat zowel nieuwkomers als mensen die het spel al kennen vrijdag welkom zijn. Hopelijk kunnen wij op deze manier een leuke, gezellige community opzetten in de regio!

Om de interesse te peilen en te zorgen voor voldoende ruimte en personeel, willen wij jullie wel vragen om per e-mail aan info@royalcards.nl te laten weten of je van plan bent om langs te komen voor Shadowverse Evolve. 

Om het spel te spelen is wel enige basiskennis van Engels noodzakelijk, omdat de speelkaarten in het Engels zijn. De beschrijvingen van de kaarten zijn vaak verder kort en gebruiken vaak dezelfde woorden, dus een uitgebreid Engels woordenschat is niet nodig. 

Alvast nieuwsgierig naar de regels? Bekijk hier een officieel filmpje van Cygames op Youtube die kort en bondig erg veel aspecten van het spel uitlegt.

Tijd en locatie:

Royal Cards
Bredevoortsestraatweg 19, 7121 BA te Aalten
Aanvang: 14:00 uur – 18:00 uur. Je hoeft niet per se er al om 14:00 uur te zijn of tot 18:00 uur te blijven. Binnen deze tijden zijn wij in ieder geval beschikbaar om te spelen.